Povestea noastră

Restaurantul nostru are o frumoasă poveste de familie care a început acum mulţi ani şi s-a concretizat în anul 2021. Totul a plecat de la pasiunea lui Viorel pentru călătorii şi mâncare italiană. Fiind plăcut impresionat de calitatea restaurantelor din Italia, care pun mare preţ pe calitatea ingredientelor, a procesului de gătire, a servirii şi nu în ultimul rând a ambientului.

 

Viorel a căutat acelaşi lucru şi în Bucureşti. Dar un restaurant bun în oraşul nostru înseamnă de multe ori să mergi în centrul vechi sau în zona de nord, adică timp pierdut în traficul aglomerat al capitalei. Iar pentru că agitaţia nu este compatibilă cu o masă liniştită, savurată în tihnă, Viorel a decis să aducă atmosfera unui restaurant italienesc de calitate în cartierul său, Berceni.

Locaţia noastră

Plasat într-o zonă liniştită a cartierului Berceni, restaurantul nostru este locaţia perfectă pentru a lua masa în linişte alături de cei dragi. Vă aşteptăm cu ingrediente proaspete, de calitate şi reţete delicioase, atât tradiţionale italieneşti cât şi bucătărie internaţională.

Avem 30 de locuri la interior, cu mese de 4, 6 şi 8 locuri, iar pe terasă avem 2 igluuri a câte 12 persoane. Locaţia noastră este potrivită pentru a lua masa cu prietenii sau familia, dar şi pentru o întâlnire de afaceri.

Punem calitatea pe primul loc şi ne străduim să oferim cele mai bune servicii ca toată lumea să se simtă bine primită, de la loc de joacă şi scaune pentru copii mici până la reţete spectaculoase şi o servire ireproşabilă.

Vă aşteptăm cu drag, cu sau fără rezervare!


© 2022 ilTuo Ristorante. Designed by Logos Communication